srijeda, 7. ožujka 2018.

U kupovini


          
Eh taj šoping...




  U kupovini


                        U petak je djed rekao baki: sutra ću ići kupiti tenisice, -hoćeš li poći sa mnom ?Baka je najprije  odgovorila da nema vremena ali je onda zastala :-ako ne pođem s tobom kupit ćeš si nešto bez veze.Osim toga što će tebi tenisice ?Pa nemaš petnaest godina?!-
Djed se uvrijeđeno namrštio i rekao da on  nema ni sto godina i zašto ne bi i on imao udobne tenisice kad ide u šetnju i da će tako manje uništiti  kožne cipele.
                        U subotu su krenuli zajedno u kako djed kaže- Kajfland .Zastala je kod police s tenisicama i reče djed:evo , probat ću si one bijele  na gornjoj polici.-

-Joj Branko, pa to je za djecu, osim toga lako će se zaprljati! Vidi one sive kako su zgodne, ne bi li ti one pristajale bolje?
-Joj Ana, pa nisam ja neki stari deda da nosim sive tenisice, dobro da mi nisi savjetovala one tamo  crne gore u kutu.!





                                                          

-Dobro, onda mene nemoj više ništa pitati, kupi si one što svijetle i sviraju kad hodaš!!-reče ljutito baka i baci pogled na neke zgodne cipele.
Djed zastane , počne se češkati po glavi a kad on to čini baka zna da je kapitulirao.Kupit  će sive tenisice!-Dobro, idem ih probati!- Malo oholo pozdravio je prodavačicu i zamolio da mu doda sive tenisice .
Prošetao se malo po  Kautflandu a baka ga je zaljubljeno pratila.-Krasno ti stoje!-reče baka i na brzinu sebi kupi nove cipele dok je djed šetao po trgovini  isprobavajući tenisice.
Tako su djed i baka proveli vikend u kratkom šopingu  jer su ih noge već nakon kratkog vremena zaboljele od hodanja po šoping centru. Oboje zadovoljni :baka u novim  cipelama  a djed u tenisicama koje su još škripale  dok je hodao gegajući se poput dragog starog patka došli su kući i radosno me zagrlili. Baš sam sretan jer imam baku i djeda !



                                                                                                                Jadranka Škrobar

Nema komentara:

Objavi komentar